Khamis, 31 Mac 2011

PENGUMUMAN PEMENANG PERADUAN RANGKAMINDA

PEMENANG PERADUAN RANGKAMINDA
TEMPAT PERTAMA

PEMENANGNYA...... TAHNIAH!.. TAHNIAH!... TAHNIAH..

NOOR AMALINA BINTI ABU BAKAR

Hadiah merupakan 3 buah buku
1. 10 Terminal Syurga Rumahtangga - Dato' Siti Nor Bahyah Mahamood & Siti Nur Fatimah Hasan
2. Jalan ke Syurga atau Neraka - Ali Akbar Osman
3. Saya Tidak Mahu Kaya tetapi Harus Kaya - Aa Gym

dan diskaun 50% utk sebarang pakej kursus 1 - 6 di RangkaMinda Resources. Voucher hanya sah diperlakukan sehingga 30 April 2011.

TEMPAT KEDUA 

PEMENANGNYA...... TAHNIAH!.. TAHNIAH!...

SITI AISYA BINTI MUHAMAD

Hadiah merupakan 1 CD Mp3 30 Juzuk bacaan Al-Quran & voucher diskaun bernilai RM85 untuk menyertai mana-mana pakej kursus dari no 1 - 6 di RangkaMinda Resources. Voucher hanya sah diperlakukan sehingga 30 April 2011.

TEMPAT KETIGA 

PEMENANGNYA...... TAHNIAH!..

INUL AKMAL BT MOHAMAD ZAIN

Hadiah merupakan voucher diskaun bernilai RM75 untuk menyertai mana-mana pakej kursus dari no 1 - 6 di RangkaMinda Resources. Voucher hanya sah diperlakukan sehingga 30 April 2011.

Tempat Keempat

PEMENANGNYA...... TAHNIAH!..

MUHAMMAD SHUKRI B MOHD SAPIAN

Hadiah merupakan voucher diskaun bernilai RM70 untuk menyertai mana-mana pakej kursus dari no 1 - 6 di RangkaMinda Resources. Voucher hanya sah diperlakukan sehingga 30 April 2011.

Tempat Kelima

PEMENANGNYA...... TAHNIAH!..
JURAIDA JOHARI

Hadiah merupakan voucher diskaun bernilai RM60 untuk menyertai mana-mana pakej kursus dari no 1 - 6 di RangkaMinda Resources. Voucher hanya sah diperlakukan sehingga 30 April 2011.

Para pemenang akan dihubungi melalui email & hadiah buku & CD akan diposkan kepada pemenang. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang dan kepada yang belum menang diminta terus berusaha untuk peraduan yang akan datang. Terima kasih kepada semua pengunjung blog kami dan kepada semua yang menyertai.

* Pemenang peraduan tidak boleh menebus diskaun lain dalam waktu yang sama ketika menebus voucher diskaun. Harap maklum.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan